Dynarepair

iPhone 3gs/4/4s/5/5c/5S/6 reparatie in Almere

iPhone reparatie in Almere superservice en supertarieven.

 

 

Plotseling uw iPhone 4/4s/5/5c/5s/6 laten vallen wilt u een van de iPhones repareren in Almere? Dat kan nu bij Dynrepair. Voor de reparatie van uw iPhone 4/4s/5/5c/5s/6 bent u bij Dynarepair aan het juiste adres, waarom?

- U krijgt bij ons een officiële nota per email, handig zo raakt u hem nooit meer kwijt.

- Als bedrijf kunt u de BTW declareren

- 3 maanden garantie

- In overleg, Pick-up & return service ( €19,95)

Door de jarenlange ervaring in iPhone reparaties bent u verzekerd van een kwalitatieve en snelle reparatie. Voor de reparatie van uw iPhone in Almere maken wij alleen maar gebruik van originele onderdelen. Na de reparatie wordt uw iPhone volledig getest.

Voor de reparatie van uw iPhone 4/4s/5/5c/5s kunt u in Almere bij verscheidene locaties terecht, maar ondanks het grote aanbod zijn dit vaak onervaren mensen. Onze monteurs zijn ambitieus, gedreven en secuur. En dat merkt u ook.

 

 

 

 

 

Kies uw iPhone

iPhone 6 reparatie

iPhone 5s reparatie

iPhone 5 reparatie

iPhone 4s reparatie

iPhone 4 reparatie

 

Geen tijd?

Heeft u geen tijd om uw iPhone op onze locatie ter reparatie aan te bieden, simpelweg omdat u niet weg kan. En toch wilt van onze expertise gebruik maken, dan bieden wij u hierbij onze Pick and Return service aan. Tegen een geringe vergoeding van slechts €12,95 wordt uw toestel/tablet door onze koerier opgehaald en weer indien mogelijk diezelfde dag bij u afgeleverd. Gebruik maken van deze service?

Klik hier

Dynarepair

Locatie Haarlem

Zijlweg 24

2013DH Haarlem

__________________________

Locatie Almere

Alseïdenstraat 20

1363 SR Almere

T: 085 3030 247

E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KVK: 61840637

 

Route locatie Almere

Copryright Mobirepair, Op de inhoud en vormgeving van Dynarepair rust auteursrecht en databankenrecht. Voor het overnemen, opslaan en verspreiden van (delen van) de inhoud en gebruik van de vormgeving, op welke wijze dan ook, dient u vooraf schriftelijke toestemming te hebben verkregen van Dynarepair.